Rabobank ClubSupport 2024.

IJsvereniging Leek doet ook dit jaar weer mee met Rabobank ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen van 2 tot en met 24 september 2024 stemmen op drie van hun favoriete clubs. Door uw stem uit te brengen op onze vereniging kunt u IJsvereniging Leek helpen groen te worden om wit te kunnen blijven!

Het hoofddoel van IJsvereniging Leek is het in stand houden van de natuurijsbaan op Landgoed Nienoord. Tijdens een natuurijsperiode willen wij dat de inwoners van Leek, Nietap e.o. volop schaatsplezier kunnen hebben op natuurijs. Maar door de klimaatverandering wordt schaatsen op natuurijs meer en meer een zeldzaamheid. Alle reden om als ijsvereniging zo duurzaam mogelijk te zijn. IJsvereniging Leek heeft de ambitie om tot één van de groenste verenigingen te behoren in de provincie Groningen.

In de afgelopen jaren hebben wij grote duurzame stappen gezet en is IJsvereniging Leek volledig energie neuraal geworden. Onze baanverlichting is vervangen door LED, het dak van ons verenigingsgebouw is geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en wij zijn volledig van het gas af. De opbrengst van Rabobank ClubSupport heeft hier aan bijgedragen.


Ons doel voor 2024.
Het laatste punt in ons grote duurzaamheidsproject is het vervangen van de verouderde kozijnen en deze voorzien van isolerend HR+++ glas. Mede door de bijdrage van Rabo ClubSupport in 2023 zijn wij in het voorjaar van 2024 gestart met deze grote en dure klus en hebben wij de toegangsdeur en één kozijn vervangen. Omdat het een zeer kostbaar project is hebben wij besloten om het in fases te gaan uitvoeren. Dus stem dit jaar op IJsvereniging Leek en help ons mee om sneller groen te worden om wit te kunnen blijven!


Stemmen kan van 2 t/m 24 september 2024


Voorjaar 2024: Plaatsen nieuwe toegangsdeur en een kozijn, gerealiseerd met behulp van de bijdrage van Rabo ClubSupport 2023.